Vernieuwing zandbak: verwijderen oud zand

Beschrijving activiteit: 

Op vrijdagnamiddag vanaf 13u verwijderen we samen met zo veel mogelijk volk het oude zand uit de zandbak van de kleuters. Dit is de eerste fase van de werkzaamheden. We hopen op een talrijke opkomst.

Graag een seintje vooral zodat we alles goed kunnen voorbereiden. Meer info vind je hieronder en op de brief bij 'Documenten'.

Uitgebreide info:

Samen met de kleuterjuffen hebben we niet stil gezeten. In het begin van het schooljaar beloofden we jullie een vernieuwing van de zandbak van de kleuters. Hiervoor is er achter de schermen al veel nagedacht, gediscussieerd en budget vrijgemaakt. Om uiteindelijk stilaan ons einddoel te bereiken. Ondertussen werd de zandbak professioneel opgemeten (met dank aan één van de ouders van onze kleuters) om daarna het net te kunnen bestellen dat de zandbak moet behoeden voor alle katten uit de buurt.

En vanaf nu hebben we jullie hulp nodig!! Om te beginnen verwijderen we samen op vrijdagnamiddag 13 april vanaf 13u oude zand uit de zandbak. Rol die mouwen alvast maar op, kuis je schup alvast maar (figuurlijk